Skip to content

Velkommen til Aarhuskalenderen

Aarhuskalenderen er alt det, der binder os sammen i julemåneden. Følelsen af fællesskab, oplevelser og inspiration.

Aarhuskalenderen 2021 indeholder 25 gavebeviser, og hver kalender har en samlet værdi på mere end 2.700 kr.

Pris: 250,- kr.

Det er, når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste, vi har de nære relationer. Aarhuskalenderen er en moderne pakkekalender, hvor du selv tager ud i byen og modtager gaverne. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner.

Gaverne kommer fra byens virksomheder, og når du først har købt kalenderen, er resten gratis. Nyd f.eks. noget lækkert at spise eller drikke, en hyggelig kulturoplevelse eller modtag en gave fra din nye yndlingsbutik. Det er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.

Vi håber derfor, at du vil støtte op om det lokale handelsliv. Når du køber Aarhuskalenderen, er du med til at styrke sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, du støtter et velgørende formål.

Glædelig jul og rigtig god fornøjelse.

Sådan fungerer det:

1. Åbn

Åbn låge. Kalenderen indeholder 24 låger – én for hver dag i december frem til juleaften.

2. Læs

Læs lågetekst og følg anvisninger. Lågen fungerer som gavebevis, når du skal indløse gaven hos udsteder.

3. Indløs

Glæd dig til dagens overraskelse. Der er god indløsningsfrist og ingen bindinger forbundet med indløsningen.

Velgørenhed

Ved køb af Aarhuskalenderen støtter du automatisk Børnenes Kontor og deres lokale juleuddeling. Aarhuskalenderen håber at kunne donere minimum 40.000 kr. i 2021.

Årets gaver fra vores samarbejdspartnere!

Aarhuskalenderen 2021 er desværre udsolgt på i webshoppen og de fysiske butikker!

Vil du være blandt de første som får besked om næste års kalender, så tilmeld dig Bykalenders nyhedsmail på: www.bykalender.dk/nyhedsbrev

Forsidekunstneren 2021 er Cathrine Brandenborg

Mit navn er Cathrine Brandenborg, juleelsker, 26 år gammel og bosat i smilets by. Jeg er medstifter af juleuniverset JULEHYGGE, som jeg har skabt sammen med min tvillingesøster Marie-Louise Brandenborg. Tankerne bag motivet: Jeg elsker jul og jeg elsker Aarhus. Julen i Aarhus er noget ganske særligt og har så meget at byde på. Julelys, nostalgi og hygge har været en central inspirationskilde. Jeg sætter en stor dyd i at sprede juleglæde og ikke mindst julehygge, og er meget beæret over muligheden for at illustrere Aarhuskalenderen 2021, hvor jeg sammen med Bykalender kan drysse med lidt julestemning. Du ønskes en rigtig glædelig jul.

Kunster Aarhus