fbpx

OM AARHUSKALENDEREN

Aarhuskalenderen er en julekalender fyldt med gratis gaver, konkurrencer og overraskelser fra udvalgte virksomheder i Aarhus. Kalenderlågerne fungerer som gavebeviser, som du kan indløse hos dagens kalenderpartner. De fleste af lågerne kan indløses helt frem til jul, og flere gælder helt ind i 2020. Alle eksemplarer af Aarhuskalenderen indeholder gavebeviser for 2.900 kroner! Ikke rabatter, ikke købsbetinget – kun gratis gaver til dig selv eller en du holder af.

Aarhuskalenderen indeholder også 4 adventskonkurrencer. Her kan du hver søndag vinde flotte gavekort til nogle af byens forretninger. I alt udloddes der præmier for over 20.000 kroner til Bruuns Galleri, Århus Stiftstidende, Restaurant Frederikshøj, Lindholm Biler og Elgiganten!

Aarhuskalenderen støtter naturligvis også et lokalt, velgørende formål. I 2019 støtter vi for 3. år i træk den årlige julepakkeuddeling fra Børnenes Kontor med et fast beløb for hver solgt Aarhuskalender.

Sådan gør du:

Åben dagens låge, afriv den og indløs den hos dagens samarbejdspartner.

Til gengæld får du en gave/oplevelse til lokale virksomheder i Aarhus.

Du kan løbende følge Aarhuskalenderen på vores facebookside: www.facebook.com/aarhuskalenderen. Her kan du finde mere information, konkurrencer og nyheder. I løbet af december afslører vi også løbende, hvad du går glip af, hvis du ikke har købt dit eksemplar af Aarhuskalenderen.

PS: Vil du være sikker på ikke at købe “katten i sækken”?

Så få et par smagsprøver på, hvilke gavebeviser årets kalender indeholder klik her

GAVEBEVISER FOR 2.900 KRONER

Alle eksemplarer af Aarhuskalenderen 2019 indeholder gavebeviser for næsten 2.900 kroner! Det er IKKE rabatter, og IKKE købsbetinget. Kun rene gaver til dig og dine nærmeste. Tanken bag valget af lågerne i Aarhuskalenderen har bl.a. været,
at der skal være noget for enhver mand/kvinde, ung/ældre, sports- eller kulturinteresseret – den søde tand – den nysgerrige, og til den, som bare gerne vil overraskes.

VI STØTTER BØRNENES KONTOR

Aarhuskalenderen støtter naturligvis også et lokalt, velgørende formål. I 2017, 2018 og igen i 2019 støtter vi den årlige julepakkeuddeling fra Børnenes Kontor med et fast beløb for hver solgt Aarhuskalender. Indtil videre har Aarhuskalenderen indsamlet 53.600 kroner til det gode formål.

STØT LOKALE VIRKSOMHEDER

Ved køb af Aarhuskalenderen støtter du lokale virksomheder og handelslivet i Aarhus. Virksomheder, som gør Aarhus til en attraktiv handelsby at bo i.

Aarhuskalenderen er en alternativ måde at bidrage til ekstra hygge og forkælelse til dig, din familie og dine venner, hvor der samtidig støttes op om et stærkt lokalt handelsliv blandt små og store virksomheder.

SAMARBEJDSPARTNERE 2019

Aarhuskalenderen er byens julekalender fyldt med overraskelser til dig.

21 ud af de 24 låger indeholder et gavebevis til én af byens butikker, restauranter, kulturinstitutioner eller lignende. Gaverne er doneret af byens lokale virksomheder. Når Aarhuskalenderen er købt, er resten GRATIS. I HVER Aarhuskalender er der her i 2019 gaver for en samlet værdi af kr. 2.900 – UDEN bindinger.

Nyd eksempelvis en dag med noget lækkert at spise – en anden dag med et museumsbesøg – eller en kold dag med en varm kop kaffe eller kakao. Sådan får du en ny overraskelse hver dag i december. Du kan også deltage i vores fire adventskonkurrencer. Her udlodder byens butikker præmier og gavekort for over 20.000 kroner.

Aarhuskalenderen kommer på gaden igen i år 2019. Vi stolte over, at kunne præsentere gaver og konkurrencer fra disse  virksomheder:

Aarhuskalenderen og vores kalenderpartnere ønsker
alle en glædelig jul!

KØB AARHUSKALENDEREN

Aarhuskalenderen er den ideelle gave hvis du vil forkæle kæresten, naboen, familien eller kollegaen med en ny overraskelse hver dag i løbet af december måned. Aarhuskalenderen indeholder en masse forskellige overraskelser, og der er noget for hele familien.

Du kan købe AARHUSKALENDEREN i disse lokale butikker:

 

UDSOLGT OVERALT!

Kiosken i Salling Super UDSOLGT

Informationen i Bruuns Galleri (kun mobilepay) 2 STK TILBAGE

Okkels, Nordre Strandvej, Risskov

UDSOLGT Spangsberg Fabriksudsalg, Tilst UDSOLGT

Børnenes Kontors Pølsevogne på Banegårdspladsen, på Harald Jensens Plads og på Strøget ved Salling

 

Du kan også købe Aarhuskalenderen i disse supermarkeder:

Kvickly Bruuns Galleri UDSOLGT
MP Bruuns Gade 25
8000 Aarhus C

UDSOLGT Kvickly Tranbjerg – Center Syd
Kirketorvet 9
8310 Tranbjerg

UDSOLGTKiosken Kvickly Veri Centret
Frijsenborgvej 5
8240 Risskov

Føtex UDSOLGT
Guldsmedgade 3-9
8000 Aarhus C

AARHUSKALENDEREN KOSTER 200 KR.

AARHUSKALENDEREN INDEHOLDER

  • Gratis gavebeviser for en samlet værdi på over 2.900 kr.
  • 4 Adventskonkurrencer med præmier for over 20.000 kr.
  • En fast donation til den årlige julepakkeuddeling arrangeret af Børnenes Kontor
  • Ved køb af Aarhuskalenderen støtter du lokale virksomheder og handelslivet i Aarhus

FRAGT OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

  • Ved køb af 1 Aarhuskalender tillægges der 49 kr. for porto og levering.
  • Ved køb af mindst 3 Aarhuskalendere leverer vi din ordre gratis.
  • Det er også muligt at købe Aarhuskalenderen bl.a. i Informationen i Bruuns Galleri i hele november måned.
  • Din ordre sendes til nærmeste GLS pakkeshop.

DESIGNET AF

Forsiden af Aarhuskalenderen 2019 er designet af Aiva Roga.
Aiva er en lettisk kunstner, som har fundet og udviklet sin kunstneriske sti i Aarhus gennem de seneste 7 år.

Se mere af Aivas surrealistiske illustrationer på

Aiva Roga

FORENINGSLIVET

DIN KLUB ELLER FORENING KAN TJENE PENGE VED AT SÆLGE AARHUSKALENDEREN

Hver år op mod jul kan du sælge Aarhuskalenderen via dit netværk. Det kan være gennem en idrætsforening, spejderklub, skoleklasse eller lignende.
Kommer du fra en forening, så kan i sælge Aarhuskalenderen for 200 kr. For hver solgt eksemplar af Aarhuskalenderen modtager du hele 50 kroner per solgt kalender.
I kan altså tjene masser af penge – samtidig med, at i støtter et godt formål. Det er nemt, sjovt og fuldstændig risikofrit! Mangler i penge til en lejrskole, nyt udstyr, studierejse eller spilledragter, så kan i hurtigt tjene penge ved at sælge Aarhuskalenderen. Hvis i eksempelvis er et hold på 25 personer, som sælger 8 Aarhuskalendere hver til familie og venner – så har i tjent 10.000 kroner!

  • Der skal ikke ligges penge ud – og vi afregner først når salget er slut
  • Overskydende kalendere returneres uden omkostninger

Vil du vide mere om, hvordan du kommer i gang, så skriv til os på adressen kontakt@aarhuskalenderen.dk.

Ønsker du som butik at forhandle Aarhuskalenderen, så er dette også muligt. Kontakt os da via forhandler@aarhuskalenderen.dk.

KONTAKT

Du kan altid komme i kontakt med Aarhuskalenderen via kontaktformularen eller på mail adressen: kontakt@aarhuskalenderen.dk

Du kan også læse mere om Aarhuskalenderen på Facebook via: www.facebook.com/aarhuskalenderen. Her kan du finde mere information, konkurrencer og nyheder.

Vil din forretning være en del af Aarhuskalenderen?

Som samarbejdspartner har du mulighed for at blive eksponeret overfor en bred målgruppe samt få genereret en masse trafik til din butik. Det er ganske gratis at deltage – det eneste vi kræver er, at du donerer en gratis gave til de indehavere af Aarhuskalenderen som besøger din butik. Deltagelsen i Aarhuskalenderen sikrer din butik gratis markedsføring, og skaffer flere kunder i butikken. Desuden er i medvirkende til, at støtte en masse lokale foreninger samt et lokalt velgørende formål.

Som samarbejdspartner får du din helt egen låge i Aarhuskalenderen. Den ene side indeholder logo og kontaktinformationer, og selve lågen fungerer som det gavebevis, der skal indløses.

Skal din forretning være en del af næste års Aarhuskalender, så send os en mail på partner@aarhuskalenderen.dk.

Aarhuskalenderen ønsker alle en glædelig jul!

0