fbpx

VELKOMMEN TIL
FREDERICIAKALENDEREN

OM FREDERICIAKALENDEREN

Fredericiakalenderen er en lokal familiejulekalender fyldt med gaver og konkurrencer fra udvalgte virksomheder i Fredericia.
Kalenderlågerne fungerer som gavebeviser, som du kan indløse hos dagens kalenderpartner. De fleste låger kan indløses helt frem til jul, og flere gælder også ind i 2020. Nyd eksempelvis en dag med noget lækkert at spise – en anden dag med en oplevelse – eller en gave til dig selv eller en du holder af. Og sådan får du en ny overraskelse hver dag i december.
Alle eksemplarer af Fredericiakalenderen indeholder gavebeviser for mere end 3.500 kr.

Fredericiakalenderen støtter naturligvis også et lokalt velgørende formål. I 2019 støtter Fredericiakalenderen Mødre Hjælpen med 10 kr. for hver solgt kalender.

Sådan gør du:

Åbn dagens låge, afriv den og indløs den hos dagens samarbejdspartner.

Til gengæld får du en gave/oplevelse til lokale virksomheder i Fredericia.

Du kan løbende følge Fredericiakalenderen på vores facebookside: www.facebook.com/fredericiakalenderen. Her kan du finde mere information, konkurrencer og nyheder. I løbet af december afslører vi også løbende, hvad du går glip af, hvis du ikke har købt dit eksemplar af Fredericiakalenderen.

GAVEBEVISER FOR 3.500 KRONER

Alle eksemplarer af Fredericiakalenderen 2019 indeholder gavebeviser for mere end 3.500 kroner! Det er IKKE rabatter, og IKKE købsbetinget. Kun rene gaver til dig og dine nærmeste. Tanken bag valget af lågerne i Fredericiakalenderen har bl.a. været,
at der skal være noget for enhver mand/kvinde, ung/ældre, sports- eller kulturinteresseret – den søde tand – den nysgerrige, og til den, som bare gerne vil overraskes.

VI STØTTER MØDRE HJÆLPEN

Mødrehjælpen har startet en lokal forening med butik i Fredericia.
Lokalforeningen bliver Mødrehjælpens holdepunkt og har til formål er at hjælpe og tilbyde spændende familieaktiviteter for børn og forældre i lokalområdet.

STØT LOKALE VIRKSOMHEDER

Ved køb af Fredericiakalenderen støtter du lokale virksomheder og handelslivet i Fredericia. Virksomheder, som gør Fredericia til en attraktiv handelsby at bo i.

Fredericiakalenderen er en alternativ måde at bidrage til ekstra hygge og forkælelse til dig, din familie og dine venner, hvor der samtidig støttes op om et stærkt lokalt handelsliv blandt små og store virksomheder.

SAMARBEJDSPARTNERE 2019

Kalenderlågerne fungerer som et gavebevis til en af byens forretninger, sportssteder, kulturinstitutioner eller lignende. Gaverne er doneret af byens lokale virksomheder. Når kalenderen er købt, kan du frit hente gaverne udfra hvad der står i selve lågen. Alle trykte kalendere er ens.

Der er gaver og værdi for mere end 3.500 kr. pr. kalender!

Nyd eksempelvis en dag med noget lækkert at spise. En anden dag med et museumsbesøg eller en gave fra en af byens virksomheder. 
Sådan vil du hver dag få en ny overraskelse fra d. 1. – 24. december.

I kalenderen er der også gemt nogle konkurrencer med flotte præmier.

Fredericiakalenderen kommer på gaden igen i år. Vi er stolte over, at kunne præsentere gaver og konkurrencer fra følgende virksomheder:

Fredericiakalenderen og vores kalenderpartnere ønsker alle en glædelig jul!

KØB FREDERICIAKALENDEREN

Fredericiakalenderen er den ideelle gave hvis du vil forkæle kæresten, naboen, familien eller kollegaen med en ny overraskelse hver dag i løbet af december måned. Fredericiakalenderen indeholder en masse forskellige overraskelser, og der er noget for hele familien.

FREDERICIAKALENDEREN KOSTER 200 KR.

FREDERICIAKALENDEREN INDEHOLDER

  • Gratis gavebeviser for en samlet værdi på over 3.500 kr.
  • Indeholder konkurrencer for over 20.000 kr.
  • En fast donation til Mødre Hjælpen.
  • Ved køb af Fredericiakalenderen støtter du lokale virksomheder og handelslivet i Fredericia.

FRAGT OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

  • Ved køb af 1 stk. Fredericiakalenderen tillægges der 49 kr. for porto og levering.
  • Ved køb af mindst 3 stk. Fredericiakalenderen leverer vi din ordre gratis.
  • Det er også muligt at købe Fredericiakalenderen i Føtex eller SuperBrugsen Nymarksvej hele november måned.
  • Din ordre sendes til nærmeste GLS pakkeshop.

SuperBrugsen Nymarksvej
Nymarksvej 39A
7000 Fredericia

Føtex
Prinsessesgade 45-49
7000 Fredericia

Føtex
Venusvej 8
7000 Fredericia

botex
Danmarksgade 12
7000 Fredericia

DESIGNET AF ANNE DITTE

Mit navn er Anne Ditte og jeg er en 29 år, kunstmaler, og bor i Vejle. Det har været en glæde at være med til at skabe disse kalendere i år, og jeg har været så heldig at få lov til at lave hele fire forskellige kalendere, Vejle, Horsens, Kolding og Fredericia og samtidig så har jeg også fået en låge i kalenderne.

Det er altid sjovt at deltage i jule arrangementer, fordi julen betyder så meget for den danske befolkning, så det er noget vi som nation kan være fælles om og som vi kan glæder os til sammen. Alt i alt er jeg stolt og glad for at have været med, og jeg håber på, at alle derude tager godt imod kalenderne, for de er fyldt med gaver og godter, så der er slet ingen undskyldning, det er bare at komme ud og få købt sig en i en lynende fart.

FORENINGSLIVET

DIN KLUB ELLER FORENING KAN TJENE PENGE VED AT SÆLGE FREDERICIAKALENDEREN

Hver år op mod jul kan du sælge Fredericiakalenderen via dit netværk. Det kan være gennem en idrætsforening, spejderklub, skoleklasse eller lignende.
Kommer du fra en forening, så kan i sælge Fredericiakalenderen for 200 kr. For hver solgt eksemplar af Fredericiakalenderen modtager du et fast beløb per solgt kalender.
I kan altså tjene masser af penge – samtidig med, at i støtter et godt formål. Det er nemt, sjovt og fuldstændig risikofrit! Mangler i penge til en lejrskole, nyt udstyr, studierejse eller spilledragter, så kan i hurtigt tjene penge ved at sælge Fredericiakalenderen.

  • Der skal ikke ligges penge ud – og vi afregner først når salget er slut
  • Overskydende kalendere returneres uden omkostninger

Vil du vide mere om, hvordan du kommer i gang, så skriv til os på adressen fredericia@bykalender.dk.

KONTAKT

Du kan altid komme i kontakt med Fredericiakalenderen via kontaktformularen eller på mail adressen: fredericia@bykalender.dk

Du kan også læse mere om Fredericiakalenderen på Facebook via: www.facebook.com/fredericiakalenderen. Her kan du finde mere information, konkurrencer og nyheder.

Vil din forretning være en del af Fredericiakalenderen?

Som samarbejdspartner har du mulighed for at blive eksponeret overfor en bred målgruppe samt få genereret en masse trafik til din butik. Det er ganske gratis at deltage – det eneste vi kræver er, at du donerer en gratis gave til de indehavere af Fredericiakalenderen som besøger din butik. Deltagelsen i Fredericiakalenderen sikrer din butik gratis markedsføring, og skaffer flere kunder i butikken. Desuden er i medvirkende til, at støtte en masse lokale foreninger samt et lokalt velgørende formål.

Som samarbejdspartner får du din helt egen låge i Fredericiakalenderen. Den ene side indeholder logo og kontaktinformationer, og selve lågen fungerer som det gavebevis, der skal indløses.

Skal din forretning være en del af Fredericiakalenderen 2020, så send os en mail på fredericia@bykalender.dk

Fredericiakalenderen ønsker alle en glædelig jul!

0