Skip to content

Velkommen til Frederikshavnkalenderen

Frederikshavnkalenderen er alt det, der binder os sammen i julemåneden. Følelsen af fællesskab, oplevelser og inspiration.

Frederikshavnkalenderen 2021 indeholder 25 gavebeviser, og hver kalender har en samlet værdi på mere end 2.400 kr.

Pris: 250,- kr.

Det er, når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste, vi har de nære relationer. Frederikshavnkalenderen er en moderne pakkekalender, hvor du selv tager ud i byen og modtager gaverne. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner.

Gaverne kommer fra byens virksomheder, og når du først har købt kalenderen, er resten gratis. Nyd f.eks. noget lækkert at spise eller drikke, en hyggelig kulturoplevelse eller modtag en gave fra din nye yndlingsbutik. Det er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.

Vi håber derfor, at du vil støtte op om det lokale handelsliv. Når du køber Frederikshavnkalenderen, er du med til at styrke sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, du støtter et velgørende formål.

Glædelig jul og rigtig god fornøjelse.

Sådan fungerer det:

1. Åbn

Åbn låge. Kalenderen indeholder 24 låger – én for hver dag i december frem til juleaften.

2. Læs

Læs lågetekst og følg anvisninger. Lågen fungerer som gavebevis, når du skal indløse gaven hos udsteder.

3. Indløs

Glæd dig til dagens overraskelse. Der er god indløsningsfrist og ingen bindinger forbundet med indløsningen.

Velgørenhed

Ved køb af kalenderen er du i år med til at donere penge til Fit For Kids Frederikshavn. Sidste år donerede Frederikshavnkalenderen i alt 40.000 kr. til Barnets Blå Hus i Frederikshavn.

Årets gaver fra vores samarbejdspartnere!

Køb Frederikshavnkalenderen i disse butikker:

UDSOLGT
Meny

Gl. Skagensvej 85
9900 Frederikshavn

Forsidekunstneren 2021 er Trine Matea Kostending

Jeg er uddannet blomsterdekoratør og kropsenergiformidler/ behandler. Min kunst afspejler de stemninger, energier og farver jeg elsker og mærker. At lave kunst er et frirum for mig, et sted hvor jeg kan være i nuet. Frederikshavn er mit hjem og min barndomsby. Jeg elsker byen og de kontraster den indeholder, både den smukke natur, havnen og byens velkendte bygninger. Når jeg maler forsøger jeg at fremhæve disse kontraster, da det kan noget særligt. Som når jeg lufter vores hunde ved stranden, kigger på de høje siv, sandet, vandet og ser kontrasten i industrihavnen i horisonten. Kranerne har blandt andet altid betydet “ nu er vi hjemme “ når de dukkede op, når vi kørte hjem fra fx ferier. Farver, energier, håndværk, kunst og kreativitet er så stor en del af mig, at jeg ikke ville kunne trives, hvis jeg ikke kunne udfolde det. Det skaber glæde. Og det glæder mig at dele glæden med andre! I denne julekalenderudgave var mit ønske at gøre det genkendeligt, rart, hjemligt og hyggeligt. Og med en energifyldt eventyr vinterhimmel for at understrege magien der er overalt omkring os i vores by på alle årstider.

frederikshavn_kunstner_2021