Skip to content

Velkommen til Herningkalenderen

Herningkalenderen er alt det, der binder os sammen i julemåneden. Følelsen af fællesskab, oplevelser og inspiration.

Herningkalenderen 2021 indeholder 25 gavebeviser, og hver kalender har en samlet værdi på mere end 2.100 kr.

Pris: 250,- kr.

Det er, når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste, vi har – de nære relationer. Herningkalenderen er en moderne pakkekalender, hvor du selv tager ud i byen og modtager gaverne. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner.

Gaverne kommer fra byens virksomheder, og når du først har købt kalenderen, er resten gratis. Nyd f.eks. noget lækkert at spise eller drikke, en hyggelig kulturoplevelse eller modtag en gave fra din nye yndlingsbutik. Det er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.

Vi håber derfor, at du vil støtte op om det lokale handelsliv. Når du køber Herningkalenderen, er du med til at styrke sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, du støtter et velgørende formål.

Glædelig jul og rigtig god fornøjelse.

Sådan fungerer det:

1. Åbn

Åbn låge. Kalenderen indeholder 24 låger – én for hver dag i december frem til juleaften.

2. Læs

Læs lågetekst og følg anvisninger. Lågen fungerer som gavebevis, når du skal indløse gaven hos udsteder.

3. Indløs

Glæd dig til dagens overraskelse. Der er god indløsningsfrist og ingen bindinger forbundet med indløsningen.

Velgørenhed

Ved køb af kalenderen er du i år med til at donere penge til Dansk Folkehjælp i Herning. I 2020 donerede Herningkalenderen i alt 27.000 kr. til FCM Samfund.

Forsidekunstneren 2021 er Quang Ramsing Fleuret

Quang er lokal kunstner med rødder i Thailand. Han er en formidabel kunstner, der bestræber sig på at leve efter sit budskab ”Det er så vigtigt at gøre noget hver dag, der vil gøre dig glad”. Årets kalenderforside byder på Quangs fortolkning af Herning og summer af hans univers med farver, rå vildskab og livsglæde.