fbpx

VELKOMMEN TIL
HOLSTEBROKALENDEREN

OM HOLSTEBROKALENDEREN

Holstebrokalenderen er en lokal familiejulekalender fyldt med gaver og konkurrencer fra udvalgte virksomheder i Holstebro.
Kalenderlågerne fungerer som gavebeviser, som du kan indløse hos dagens kalenderpartner.

De fleste låger kan indløses helt frem til jul, og flere gælder også ind i 2020.
Alle eksemplarer af Holstebrokalenderen indeholder gavebeviser for mere end 2.400 kr.

Holstebrokalenderen støtter naturligvis også et lokalt velgørende formål.
Holstebrokalenderen støtter Børns Voksenvenner Holstebro-Struer med en del af overskuddet.

Sådan gør du:

Åbn dagens låge, afriv den og indløs den hos dagens samarbejdspartner.

Til gengæld får du en gave/oplevelse til lokale virksomheder i Holstebro.

Du kan løbende følge Holstebrokalenderen på vores facebookside: www.facebook.com/holstebrokalenderen. Her kan du finde mere information, konkurrencer og nyheder. I løbet af december afslører vi også løbende, hvad du går glip af, hvis du ikke har købt dit eksemplar af Holstebrokalenderen.

GAVEBEVISER FOR 2.400 KRONER

Alle eksemplarer af Holstebrokalenderen 2019 indeholder gavebeviser for mere end 2.400 kroner! Det er IKKE rabatter, og IKKE købsbetinget. Kun rene gaver til dig og dine nærmeste. Tanken bag valget af lågerne i Holstebrokalenderen har bl.a. været, at der skal være noget for enhver mand/kvinde, ung/ældre, sports- eller kulturinteresseret – den søde tand – den nysgerrige, og til den, som bare gerne vil overraskes.

VI STØTTER BØRNS VOKSENVENNER

Børns Voksenvenner gør små smil større i HolstebroStruer ved at etablere venskaber mellem voksne, somar overskud til at danne relationer til børn med spinkle voksenrelationer. Med tilbud om en voksenven får dissebørn en voksen, som er helt deres egen og der lægge
vægt på at matche efter interesser.

STØT LOKALE VIRKSOMHEDER

Ved køb af Holstebrokalenderen støtter du lokale virksomheder og handelslivet i Holstebro. Virksomheder, som gør Holstebrotil en attraktiv handelsby at bo i.

Holstebrokalenderen er en alternativ måde at bidrage til ekstra hygge og forkælelse til dig, din familie og dine venner, hvor der samtidig støttes op om et stærkt lokalt handelsliv blandt små og store virksomheder.

SAMARBEJDSPARTNERE 2019

Det er første gang at Holstebrokalenderen er på gaden, og vi er stolte over, at kunne præsentere gaver og konkurrencer fra følgende virksomheder:

Holstebrokalenderen og vores kalenderpartnere ønsker alle en glædelig jul!

KØB HOLSTEBROKALENDEREN

Holstebrokalenderen er den ideelle gave hvis du vil forkæle kæresten, naboen, familien eller kollegaen med en ny overraskelse hver dag i løbet af december. Holstebrokalenderen indeholder en masse forskellige overraskelser, og der er noget for hele familien.

HOLSTEBROKALENDEREN KOSTER 200 KR.

HOLSTEBROKALENDEREN INDEHOLDER

  • Gratis gavebeviser for en samlet værdi på over 2.400 kr.
  • Indeholder konkurrencer for over 20.000 kr.
  • En fast donation til Børnes Voksnevenner.
  • Ved køb af Holstebrokalenderen støtter du lokale virksomheder og handelslivet i Holstebro.

FRAGT OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

  • Ved køb af 1 stk. Holstebrokalenderen tillægges der 49 kr. for porto og levering.
  • Ved køb af mindst 3 stk. Holstebrokalenderen leverer vi din ordre gratis.
  • Det er også muligt at købe Holstebrokalenderen i Kvickly, Bilka og Skousen hele november måned.
  • Din ordre sendes til nærmeste GLS pakkeshop.

DESIGNET AF CAMILLA BØDKER

Camilla Bødker uddannet grafisk designer fra designskolen og har i mange år arbejdet som Art Director.

I dag arbejder hun som medejer af Plakatwerket.dk og reklamebureauet BüroBüro A/S, hvor hun de senere år blandt andet har tegnet 100-vis af illustrationer fra hele Danmark. Illustrationerne, der viser vort skønne land, på kryds og tværs, kan findes på www.plakatwerket.dk men i Holstebro, kan de også købes hos Sinnerup.

KONTAKT

Du kan altid komme i kontakt med Holstebrokalenderen via kontaktformularen eller på mail adressen: holstebro@bykalender.dk

Du kan også læse mere om Holstebrokalenderen på Facebook via: www.facebook.com/holstebrokalenderen. Her kan du finde mere information, konkurrencer og nyheder.

Vil din forretning være en del af Holstebrokalenderen?

Som samarbejdspartner har du mulighed for at blive eksponeret overfor en bred målgruppe samt få genereret en masse trafik til din butik. Deltagelsen i Holstebrokalenderen sikrer din butik markedsføring, og skaffer flere kunder i butikken. Desuden er i medvirkende til, at støtte en masse lokale foreninger samt et lokalt velgørende formål.

Som samarbejdspartner får du din helt egen låge i Holstebrokalenderen. Den ene side indeholder logo og kontaktinformationer, og selve lågen fungerer som det gavebevis, der skal indløses.

Skal din forretning være en del af Holstebrokalenderen 2020, så send os en mail på holstebro@bykalender.dk

Holstebrokalenderen ønsker alle en glædelig jul!

0