fbpx

VELKOMMEN TIL
HORSENSKALENDEREN

OM HORSENSKALENDEREN

Horsenskalenderen er en lokal familiejulekalender fyldt med gaver og konkurrencer fra udvalgte virksomheder i Horsens.
Kalenderlågerne fungerer som gavebeviser, som du kan indløse hos dagens kalenderpartner. De fleste låger kan indløses helt frem til jul, og flere gælder også ind i 2020. Nyd eksempelvis en dag med noget lækkert at spise – en anden dag med en oplevelse – eller en gave til dig selv eller en du holder af. Og sådan får du en ny overraskelse hver dag i december.
Alle eksemplarer af Horsenskalenderen indeholder gavebeviser for mere end 4.500 kr.

Horsenskalenderen støtter naturligvis også et lokalt velgørende formål. I 2019 støtter Horsenskalenderen BROEN Horsens med 10 kr. for hver solgt kalender.

Sådan gør du:

Åbn dagens låge, afriv den og indløs den hos dagens samarbejdspartner.

Til gengæld får du en gave/oplevelse til lokale virksomheder i Horsens.

Du kan løbende følge Horsenskalenderen på vores facebookside: www.facebook.com/Horsenskalenderen. Her kan du finde mere information, konkurrencer og nyheder. I løbet af december afslører vi også løbende, hvad du går glip af, hvis du ikke har købt dit eksemplar af Horsenskalenderen.

GAVEBEVISER FOR 4.500 KRONER

Alle eksemplarer af Horsenskalenderen 2019 indeholder gavebeviser for mere end 4.500 kroner! Det er IKKE rabatter, og IKKE købsbetinget. Kun rene gaver til dig og dine nærmeste. Tanken bag valget af lågerne i Horsenskalenderen har bl.a. været,
at der skal være noget for enhver mand/kvinde, ung/ældre, sports- eller kulturinteresseret – den søde tand – den nysgerrige, og til den, som bare gerne vil overraskes.

VI STØTTER BROEN HORSENS

BROEN Horsens er en frivillig forening. Formålet er at hjælpe udsatte børn og unge til, at deltage i fritidsaktiviteter på lige fod med jævnaldrende kammerater. Hjælpen består af økonomisk støtte til kontigent, tøj, udstyr og ture/stævner..

STØT LOKALE VIRKSOMHEDER

Ved køb af Horsenskalenderen støtter du lokale virksomheder og handelslivet i Horsens. Virksomheder, som gør Horsens til en attraktiv handelsby at bo i.

Horsenskalenderen er en alternativ måde at bidrage til ekstra hygge og forkælelse til dig, din familie og dine venner, hvor der samtidig støttes op om et stærkt lokalt handelsliv blandt små og store virksomheder.

SAMARBEJDSPARTNERE 2019

Kalenderlågerne fungerer som et gavebevis til en af byens forretninger, sportssteder, kulturinstitutioner eller lignende. Gaverne er doneret af byens lokale virksomheder. Når kalenderen er købt, kan du frit hente gaverne udfra hvad der står i selve lågen. Alle trykte kalendere er ens.

Der er gaver og værdi for mere end 4.500 kr. pr. kalender!

Nyd eksempelvis en dag med noget lækkert at spise. En anden dag med et museumsbesøg eller en gave fra en af byens virksomheder. 
Sådan vil du hver dag få en ny overraskelse fra d. 1. – 24. december.

I kalenderen er der også gemt nogle konkurrencer med flotte præmier.

Horsenskalenderen kommer på gaden igen i år. Vi er stolte over, at kunne præsentere gaver og konkurrencer fra følgende virksomheder:

Horsenskalenderen og vores kalenderpartnere ønsker alle en glædelig jul!

KØB HORSENSKALENDEREN

Horsenskalenderen er den ideelle gave hvis du vil forkæle kæresten, naboen, familien eller kollegaen med en ny overraskelse hver dag i løbet af december måned. Horsenskalenderen indeholder en masse forskellige overraskelser, og der er noget for hele familien.

Køb Horsenskalenderen her:

Plantorama
Vegavej 6
8700 Horsens

SuperBrugsen Stensballe
Sundgårdsvej 1
8700 Horsens.

Decorate shop Horsens
Kattesund 4
8700 Horsens

Photocare Horsens
Jessensgade 4
8700 Horsens.

SPORTMASTER
Ove Jensens Alle 11C
8700 Horsens

pynten.
Langelinie 24
8700 Horsens.

NORMAL Horsens
Søndergade 13
8700 Horsens

Stensballegaard golf
Bygaden 70
8700 Horsens.

KOLDINGKALENDEREN KOSTER 200 KR.

HORSENSKALENDEREN INDEHOLDER

  • Gratis gavebeviser for en samlet værdi på over 4.500 kr.
  • Indeholder konkurrencer for over 20.000 kr.
  • En fast donation til BROEN Horsens.
  • Ved køb af Horsenskalenderen støtter du lokale virksomheder og handelslivet i Horsens.

FRAGT OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

  • Ved køb af 1 stk. Horsenskalenderen tillægges der 49 kr. for porto og levering.
  • Ved køb af mindst 3 stk. Horsenskalenderen leverer vi din ordre gratis.
  • Det er også muligt at købe Horsenskalenderen i Plantorama Horsens eller SuperBrugsen Stensballe hele november måned.
  • Din ordre sendes til nærmeste pakkeshop.

DESIGNET AF ANNE DITTE

Mit navn er Anne Ditte og jeg er en 29 år, kunstmaler, og bor i Vejle. Det har været en glæde at være med til at skabe disse kalendere i år, og jeg har været så heldig at få lov til at lave hele fire forskellige kalendere, Vejle, Horsens, Kolding og Fredericia og samtidig så har jeg også fået en låge i kalenderne.

Det er altid sjovt at deltage i jule arrangementer, fordi julen betyder så meget for den danske befolkning, så det er noget vi som nation kan være fælles om og som vi kan glæder os til sammen. Alt i alt er jeg stolt og glad for at have været med, og jeg håber på, at alle derude tager godt imod kalenderne, for de er fyldt med gaver og godter, så der er slet ingen undskyldning, det er bare at komme ud og få købt sig en i en lynende fart.

FORENINGSLIVET

DIN KLUB ELLER FORENING KAN TJENE PENGE VED AT SÆLGE HORSENSKALENDEREN

Hver år op mod jul kan du sælge Horsenskalenderen via dit netværk. Det kan være gennem en idrætsforening, spejderklub, skoleklasse eller lignende.
Kommer du fra en forening, så kan i sælge Horsenskalenderen for 200 kr. For hver solgt eksemplar af Horsenskalenderen modtager du et fast beløb per solgt kalender.
I kan altså tjene masser af penge – samtidig med, at i støtter et godt formål. Det er nemt, sjovt og fuldstændig risikofrit! Mangler i penge til en lejrskole, nyt udstyr, studierejse eller spilledragter, så kan i hurtigt tjene penge ved at sælge Horsenskalenderen.

  • Der skal ikke ligges penge ud – og vi afregner først når salget er slut
  • Overskydende kalendere returneres uden omkostninger

Vil du vide mere om, hvordan du kommer i gang, så skriv til os på adressen Horsens@bykalender.dk.

KONTAKT

Du kan altid komme i kontakt med Horsenskalenderen via kontaktformularen eller på mail adressen: Horsens@bykalender.dk

Du kan også læse mere om Horsenskalenderen på Facebook via: www.facebook.com/Horsenskalenderen. Her kan du finde mere information, konkurrencer og nyheder.

Vil din forretning være en del af Horsenskalenderen?

Som samarbejdspartner har du mulighed for at blive eksponeret overfor en bred målgruppe samt få genereret en masse trafik til din butik. Det er ganske gratis at deltage – det eneste vi kræver er, at du donerer en gratis gave til de indehavere af Horsenskalenderen som besøger din butik. Deltagelsen i Horsenskalenderen sikrer din butik gratis markedsføring, og skaffer flere kunder i butikken. Desuden er i medvirkende til, at støtte en masse lokale foreninger samt et lokalt velgørende formål.

Som samarbejdspartner får du din helt egen låge i Horsenskalenderen. Den ene side indeholder logo og kontaktinformationer, og selve lågen fungerer som det gavebevis, der skal indløses.

Skal din forretning være en del af Horsenskalenderen 2020, så send os en mail på Horsens@bykalender.dk

Horsenskalenderen ønsker alle en glædelig jul!

0