Skip to content

Velkommen til Køgekalenderen

Køgekalenderen er alt det, der binder os sammen i julemåneden. Følelsen af fællesskab, oplevelser og inspiration.

Køgekalenderen 2021 indeholder 25 gavebeviser, og hver kalender har en samlet værdi på mere end 2.500 kr.

Pris: 250,- kr.

Det er, når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste, vi har de nære relationer. Køgekalenderen er en moderne pakkekalender, hvor du selv tager ud i byen og modtager gaverne. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner.

Gaverne kommer fra byens virksomheder, og når du først har købt kalenderen, er resten gratis. Nyd f.eks. noget lækkert at spise eller drikke, en hyggelig kulturoplevelse eller modtag en gave fra din nye yndlingsbutik. Det er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.

Vi håber derfor, at du vil støtte op om det lokale handelsliv. Når du køber Køgekalenderen, er du med til at styrke sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, du støtter et velgørende formål.

Glædelig jul og rigtig god fornøjelse.

Sådan fungerer det:

1. Åbn

Åbn låge. Kalenderen indeholder 24 låger – én for hver dag i december frem til juleaften.

2. Læs

Læs lågetekst og følg anvisninger. Lågen fungerer som gavebevis, når du skal indløse gaven hos udsteder.

3. Indløs

Glæd dig til dagens overraskelse. Der er god indløsningsfrist og ingen bindinger forbundet med indløsningen.

Velgørenhed

Ved køb af Køgekalenderen støtter du automatisk Mødrehjælpen Køge og Køge Handels julebelysning på torvet, med en samlet donation på 35 kr. Køgekalenderen håber at kunne donere op til 70.000 kr.

Årets gaver fra vores samarbejdspartnere!

Køb Køgekalenderen i disse butikker:

Udsolgt overalt

Forsidekunstneren 2021 er Cecilie H. Hansen

Interactive Designer og illustrator Cecilie H. Hansen fra CHHGraphics, har designet og illustreret dette års julekalender.

Cecilie er uddannet interaktiv designer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i København, samt uddannet multimediedesigner fra Zealand i Køge, og har det seneste år arbejdet som freelancer og frivillig grafiker inden for mediebranchen. Cecilie har desuden undervist i multimediedesign på Zealand Køge i vinterhalvåret 2020.

Hun startede CHHGraphics sommeren 2020, hvor hun skaber grafiske og digitale løsninger. På hendes hjemmeside chhgraphics.dk, kan I se eksempler på hendes arbejde, der spænder over alt fra plakatarbejde til animationer, hjemmesidedesign og illustration.

I januar 2021 blev hun SoMe-ansvarlig for Kjærstrupchokoladekædens 10 butikker, hvor hun skaber grafisk content samt laver strategier til kædens Facebook- og Instagram-sider.

Tankerne bag motivet: I min illustration har jeg præsenteret nogle af byens vartegn og ladet dem omkredse vores hyggelige torv. Juletræstændingen på torvet er repræsenteret, og den hyggelige stemning breder sig.

God jul til alle køgegensere.

kunstnerkøge