fbpx

VELKOMMEN TIL
SKANDERBORGKALENDEREN

OM SKANDERBORGKALENDEREN

Skanderborgkalenderen er en lokal familiejulekalender fyldt med gaver og konkurrencer fra udvalgte virksomheder i Skanderborg.
Kalenderlågerne fungerer som gavebeviser, som du kan indløse hos dagens kalenderpartner.

De fleste låger kan indløses helt frem til jul, og flere gælder også ind i 2020.
Alle eksemplarer af Skanderborgkalenderen indeholder gavebeviser for mere end 2.300 kr.

Skanderborgkalenderen støtter naturligvis også et lokalt velgørende formål.
Skanderborgkalenderen støtter Sølund Festivalen med en del af overskuddet.

Sådan gør du:

Åbn dagens låge, afriv den og indløs den hos dagens samarbejdspartner.

Til gengæld får du en gave/oplevelse til lokale virksomheder i Skanderborg.

Du kan løbende følge Skanderborgkalenderen på vores facebookside: www.facebook.com/skanderborgkalenderen. Her kan du finde mere information, konkurrencer og nyheder. I løbet af december afslører vi også løbende, hvad du går glip af, hvis du ikke har købt dit eksemplar af Skanderborgkalenderen.

GAVEBEVISER FOR 2.300 KRONER

Alle eksemplarer af Skanderborgkalenderen 2019 indeholder gavebeviser for mere end 2.300 kroner! Det er IKKE rabatter, og IKKE købsbetinget. Kun rene gaver til dig og dine nærmeste. Tanken bag valget af lågerne i Skanderborgkalenderen har bl.a. været, at der skal være noget for enhver mand/kvinde, ung/ældre, sports- eller kulturinteresseret – den søde tand – den nysgerrige, og til den, som bare gerne vil overraskes.

VI STØTTER SØLUND FESTIVALEN

Sølund Musik-Festival er verdens største musik event for – og med udviklingshæmmede mennesker. Der er et enormt behov for denne festival. Stedet hvor op mod 16.000 mennesker sætter hinanden stævne til musik & kærlighed.

STØT LOKALE VIRKSOMHEDER

Ved køb af Skanderborgkalenderen støtter du lokale virksomheder og handelslivet i Skanderborg. Virksomheder, som gør Skanderborg til en attraktiv handelsby at bo i.

Skanderborgkalenderen er en alternativ måde at bidrage til ekstra hygge og forkælelse til dig, din familie og dine venner, hvor der samtidig støttes op om et stærkt lokalt handelsliv blandt små og store virksomheder.

SAMARBEJDSPARTNERE 2019

Det er første gang at Skanderborgkalenderen er på gaden, og vi er stolte over, at kunne præsentere gaver og konkurrencer fra følgende virksomheder:

Skanderborgkalenderen og vores kalenderpartnere ønsker alle en glædelig jul!

KØB SKANDERBORGKALENDEREN

Skanderborgkalenderen er den ideelle gave hvis du vil forkæle kæresten, naboen, familien eller kollegaen med en ny overraskelse hver dag i løbet af december. Skanderborgkalenderen indeholder en masse forskellige overraskelser, og der er noget for hele familien.

SKANDERBORGKALENDEREN KOSTER 200 KR.

SKANDERBORGKALENDEREN INDEHOLDER

  • Gratis gavebeviser for en samlet værdi på over 2.300 kr.
  • Indeholder konkurrencer for over 20.000 kr.
  • En fast donation til Sølund Festivalen.
  • Ved køb af Skanderborgkalenderen støtter du lokale virksomheder og handelslivet i Skanderborg.

FRAGT OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

  • Ved køb af 1 stk. Skanderborgkalenderen tillægges der 49 kr. for porto og levering.
  • Ved køb af mindst 3 stk. Skanderborgkalenderen leverer vi din ordre gratis.
  • Det er også muligt at købe Skanderborgkalenderen i Føtex, Super Brugsen og Meny hele november måned.
  • Din ordre sendes til nærmeste GLS pakkeshop.

DESIGNET AF CAMILLA BØDKER

Camilla Bødker er uddannet grafisk designer fra designskolen og har i mange år arbejdet som Art Director.

I dag arbejder hun som medejer af Plakatwerket.dk og reklamebureauet Büro Büro A/S, hvor hun de senere år blandt andet har tegnet 100-vis af illustrationer fra hele Danmark.

Illustrationerne, der viser vort skønne land, på kryds og tværs, kan findes på www.plakatwerket.dk, men i Skanderborg kan man jo også altid besøge den fysiske butik i Adelgade.

KONTAKT

Du kan altid komme i kontakt med Skanderborgkalenderen via kontaktformularen eller på mail adressen: skanderborg@bykalender.dk

Du kan også læse mere om Skanderborgkalenderen på Facebook via: www.facebook.com/skanderborgkalenderen. Her kan du finde mere information, konkurrencer og nyheder.

Vil din forretning være en del af Skanderborgkalenderen?

Som samarbejdspartner har du mulighed for at blive eksponeret overfor en bred målgruppe samt få genereret en masse trafik til din butik. Deltagelsen i Skanderborgkalenderen sikrer din butik markedsføring, og skaffer flere kunder i butikken. Desuden er i medvirkende til, at støtte en masse lokale foreninger samt et lokalt velgørende formål.

Som samarbejdspartner får du din helt egen låge i Skanderborgkalenderen. Den ene side indeholder logo og kontaktinformationer, og selve lågen fungerer som det gavebevis, der skal indløses.

Skal din forretning være en del af Skanderborgkalenderen 2020, så send os en mail på skanderborg@bykalender.dk

Skanderborgkalenderen ønsker alle en glædelig jul!

0