Skip to content

Velkommen til
Skivekalenderen 2020

Skivekalenderen er alt det, der binder os sammen i julemåneden.
Følelsen af fællesskab, oplevelser og inspiration.

Det er, når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste, vi har de nære relationer. Skivekalenderen er en moderne pakkekalender, hvor du selv tager ud i byen og modtager gaverne. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner.

Gaverne kommer fra byens virksomheder, og når du først har købt kalenderen, er resten gratis. Nyd f.eks. noget lækkert at spise eller drikke, en hyggelig kulturoplevelse eller modtag en gave fra din nye yndlingsbutik. Det er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.

Vi håber derfor, at du vil støtte op om det lokale handelsliv. Når du køber Skivekalenderen, er du med til at styrke sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, du støtter et velgørende formål.

1. Åbn

Åbn låge. Kalenderen indeholder 24 låger – én for hver dag i december frem til juleaften.

2. Læs

Læs lågetekst og følg anvisninger. Lågen fungerer som gavebevis, når du skal indløse gaven hos udsteder.

3. Indløs

Glæd dig til dagens overraskelse. Der er god indløsningsfrist og ingen bindinger forbundet med indløsningen.

Velgørenhed

Skivekalenderen donere 20 kr. pr. solgt kalender til Frivilligcenter Skive. Vi håber at donere minimum 20.000 kr.

Skivekalenderen indeholder gavebeviser til en værdi af mere end 3.000 kr. pr. kalender fra alle vores samarbejdspartnere

Køb Skivekalenderen her:

SKIVEKALENDEREN 2020 ER UDSOLGT OVERALT!

Forsidekunstneren - Ida Hauerholt Viborg

Ida læser medievidenskab på Aarhus universitet. Fra 2014 til 2017 gik Ida på Visuel HF på The Animation Workshop. Ved siden af studiet arbejder Ida med Illustration og undervisning i tegning. Ida drev sin egen tegneskole for børn fra 2014 til 2019. Derudover er Ida underviser på mange kunstworkshops, og er underviser på sommerbilledskolen på Skive Museum. I 2018 og 2019 var Ida, sammen med 3 studiekammerater, med til at designe og udsmykke barer og andet på Skive Festival. Ida er også aktiv i projekter f.eks. “Unge, Kunst og Bæredygtighed” fra 2018, som var et dansk islandsk samarbejde, hvor kunst og bæredygtighed var fokusset og som kulminerede i en udstilling på Art Museum Reykjavik. Og det aktuelle “filmmagernes verdensmål”, som er et stopmotion og bæredygtighedsprojekt for de danske børne og ungdomsfilmklubber.

Instagram: idahauerholtviborg

Facebook: idahauerholtviborgillustration