Skip to content

Velkommen til
Viborgkalenderen 2020

Viborgkalenderen er alt det, der binder os sammen i julemåneden.
Følelsen af fællesskab, oplevelser og inspiration.

Det er, når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste, vi har de nære relationer. Viborgkalenderen er en moderne pakkekalender, hvor du selv tager ud i byen og modtager gaverne. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner.

Gaverne kommer fra byens virksomheder, og når du først har købt kalenderen, er resten gratis. Nyd f.eks. noget lækkert at spise eller drikke, en hyggelig kulturoplevelse eller modtag en gave fra din nye yndlingsbutik. Det er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.

Vi håber derfor, at du vil støtte op om det lokale handelsliv. Når du køber Viborgkalenderen, er du med til at styrke sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, du støtter et velgørende formål.

1. Åbn

Åbn låge. Kalenderen indeholder 24 låger – én for hver dag i december frem til juleaften.

2. Læs

Læs lågetekst og følg anvisninger. Lågen fungerer som gavebevis, når du skal indløse gaven hos udsteder.

3. Indløs

Glæd dig til dagens overraskelse. Der er god indløsningsfrist og ingen bindinger forbundet med indløsningen.

Velgørenhed

I 2020 donerer Viborgkalenderen 10 kroner per solgt kalender til byens forening Vi er Viborg. Den samlede donation går til projektet Jul i Viborg.

Viborgkalenderen indeholder gavebeviser til en værdi af 2.012 kr. pr. kalender fra alle vores samarbejdspartnere.

Forsidekunstneren - Susanne Ahrenkiel

Susanne er lokal kunstner, uddannet maler, skulptør & kunstformidler. Hun tilbyder også workshop og undervisning i kunst, samt personlig udvikling gennem kreative processer og terapeutiske samtaler.

Med et bevidst farvevalg lader hun sig inspirere af kontraster. Forsiden illustrerer hendes tolkning af julefred i Viborg.

www.susanne-ahrenkiel.dk