Skip to content

Velkommen til Københavnkalenderen 2020

Københavnkalenderen er alt det, der binder os sammen i julemåneden.
Følelsen af fællesskab, oplevelser og inspiration.

Det er, når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste, vi har de nære relationer. Københavnkalenderen er en moderne pakkekalender, hvor du selv tager ud i byen og modtager gaverne. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner.

Gaverne kommer fra byens virksomheder, og når du først har købt kalenderen, er resten gratis. Nyd f.eks. noget lækkert at spise eller drikke, en hyggelig kulturoplevelse eller modtag en gave fra din nye yndlingsbutik. Det er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.

Vi håber derfor, at du vil støtte op om det lokale handelsliv. Når du køber Københavnkalenderen, er du med til at styrke sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, du støtter et velgørende formål.

1. Åbn

Åbn låge. Kalenderen indeholder 24 låger – én for hver dag i december frem til juleaften.

2. Læs

Læs lågetekst og følg anvisninger. Lågen fungerer som gavebevis, når du skal indløse gaven hos udsteder.

3. Indløs

Glæd dig til dagens overraskelse. Der er god indløsningsfrist og ingen bindinger forbundet med indløsningen.

Velgørenhed

I 2020 donerer bykalenderne fra Amager, Frederiksberg og København minimum 50.000 kroner til Mødrehjælpen. 

Københavnkalenderen indeholder gavebeviser til en værdi af mere end 2.800 kr. pr. kalender fra alle vores samarbejdspartnere

Køb Københavnkalenderen her

UDSOLGT
KIHOSKH
Sønder Blvd. 53
1720 København V

UDSOLGT!
Lundgren VIP
Bagerstræde 6
1617 København

Forsidekunstneren - vimeco.grafik

Årets illustration er tegnet af vimeco.grafik – et lille grafisk værksted, der holder af farver, figurer, detaljer og analoge fremgangsmetoder. Værkstedet kan du finde på Vesterbro i København i sammenhæng med KIHOSKH på Sønder Boulevard. På årets illustration ses København bygget af sneklodser, seværdigheder og små øjeblikke, der er en del af hverdagen i byen.

Se mere fra vimeco.grafik på

www.vimeco.dk