Skip to content

Velkommen til
Næstvedkalenderen 2020

Næstvedkalenderen er alt det, der binder os sammen i julemåneden.
Følelsen af fællesskab, oplevelser og inspiration.

Det er, når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste, vi har de nære relationer. Næstvedkalenderen er en moderne pakkekalender, hvor du selv tager ud i byen og modtager gaverne. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner.

Gaverne kommer fra byens virksomheder, og når du først har købt kalenderen, er resten gratis. Nyd f.eks. noget lækkert at spise eller drikke, en hyggelig kulturoplevelse eller modtag en gave fra din nye yndlingsbutik. Det er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.

Vi håber derfor, at du vil støtte op om det lokale handelsliv. Når du køber Næstvedkalenderen, er du med til at styrke sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, du støtter et velgørende formål.

1. Åbn

Åbn låge. Kalenderen indeholder 24 låger – én for hver dag i december frem til juleaften.

2. Læs

Læs lågetekst og følg anvisninger. Lågen fungerer som gavebevis, når du skal indløse gaven hos udsteder.

3. Indløs

Glæd dig til dagens overraskelse. Der er god indløsningsfrist og ingen bindinger forbundet med indløsningen.

Velgørenhed

Ved køb af Næstedvedkalenderen  er du med til at støtte Svovlstikkerne som udøver julehjælp i Sydsjælland og støtter året rundt anbragte børn i Næstved Kommune.

Næstvedkalenderen indeholder gavebeviser til en værdi af mere end 6.500 kr. pr. kalender fra alle vores samarbejdspartnere

Forsidekunstneren - Siff

Her er lidt om mine tanker bag motivet:

For det første skulle den være genkendelig for Næstved by, som også er min hjemby, derfor de udvalgte bygninger. Der skulle selvfølgelig være noget for børn, da julen jo er børnenes fest, så jeg kunne ikke undlade julemanden i hans kane med rensdyrene spændt for.

Jeg elsker personligt jul og synes at dertil hører det grønne gran og den røde pynt samt brændende lys og lyskæder, ej at forglemme sne og stjerner på den mørke nattehimmel. Det har jeg derfor også forsøgt at få med på motivet.

Instagram: @artsykongsted