Skip to content

Velkommen til Næstvedkalenderen

Næstvedkalenderen er alt det, der binder os sammen i julemåneden. Følelsen af fællesskab, oplevelser og inspiration.

Næstvedkalenderen 2021 indeholder 25 gavebeviser, og hver kalender har en samlet værdi på mere end 4.000 kr.

Pris: 250,- kr.

Det er, når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste, vi har de nære relationer. Næstvedkalenderen er en moderne pakkekalender, hvor du selv tager ud i byen og modtager gaverne. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner.

Gaverne kommer fra byens virksomheder, og når du først har købt kalenderen, er resten gratis. Nyd f.eks. noget lækkert at spise eller drikke, en hyggelig kulturoplevelse eller modtag en gave fra din nye yndlingsbutik. Det er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.

Vi håber derfor, at du vil støtte op om det lokale handelsliv. Når du køber Næstvedkalenderen, er du med til at styrke sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, du støtter et velgørende formål.

Glædelig jul og rigtig god fornøjelse.

Sådan fungerer det:

1. Åbn

Åbn låge. Kalenderen indeholder 24 låger – én for hver dag i december frem til juleaften.

2. Læs

Læs lågetekst og følg anvisninger. Lågen fungerer som gavebevis, når du skal indløse gaven hos udsteder.

3. Indløs

Glæd dig til dagens overraskelse. Der er god indløsningsfrist og ingen bindinger forbundet med indløsningen.

Velgørenhed

Ved køb af Næstvedkalenderen støtter du automatisk Svovlstikkerne med en donation på 25 kr. Næstvedkalenderen håber at kunne donere op til 62.500 kr.

Årets gaver fra vores samarbejdspartnere!

Køb Næstvedkalenderen i butik:
Salget i Næstved starter fredag d. 24. sept. kl. 16:00

Meny Østergade

Østergade 16 - 18
4700 Næstved

Forsidekunstneren 2021 er Siff

Mit navn er Siff, og jeg bruger meget tid på forskelligt kreativt arbejde i min fritid, især illustrationsarbejde af forskellig slags. Derfor er det for mig glædeligt, at jeg igen har fået lov at tegne Næstveds Bykalender.

I år har jeg tegnet en del af det idylliske landskab, man finder i Næstved. Nærmere bestemt Herlufsholm Skole og Gods, som for mange er et kendetegn for byen. Ikke kun om sommeren tager det sig godt ud, men også i vintermånederne.

Her er mit bud på et idyllisk vinterlandskab, bl.a. med lidt snedække, hyggelig belysning inde fra de historiske bygninger og en næsten eventyrlig himmel. Jeg har derudover tilladt mig at rykke på statuerne af Birgitte Gøye og Herluf Trolle, (grundlæggerne af Herlufsholm tilbage i 1565) sådan at de også fik en plads på kalenderen.

For at se mere til mit arbejde kan man tage et smut forbi min Instagram: @artsykongsted

Glædelig jul!