Skip to content

Velkommen til Odderkalenderen

Odderkalenderen er alt det, der binder os sammen i julemåneden. Følelsen af fællesskab, oplevelser og inspiration.

Odderkalenderen 2021 indeholder 24 gavebeviser, og hver kalender har en samlet værdi på mere end 3.000 kr.

Pris: 250,- kr.

Det er, når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste, vi har de nære relationer. Odderkalenderen er en moderne pakkekalender, hvor du selv tager ud i byen og modtager gaverne. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner.

Gaverne kommer fra byens virksomheder, og når du først har købt kalenderen, er resten gratis. Nyd f.eks. noget lækkert at spise eller drikke, en hyggelig kulturoplevelse eller modtag en gave fra din nye yndlingsbutik. Det er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.

Vi håber derfor, at du vil støtte op om det lokale handelsliv. Når du køber Odderkalenderen, er du med til at styrke sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, du støtter et velgørende formål.

Glædelig jul og rigtig god fornøjelse.

Sådan fungerer det:

1. Åbn

Åbn låge. Kalenderen indeholder 24 låger – én for hver dag i december frem til juleaften.

2. Læs

Læs lågetekst og følg anvisninger. Lågen fungerer som gavebevis, når du skal indløse gaven hos udsteder.

3. Indløs

Glæd dig til dagens overraskelse. Der er god indløsningsfrist og ingen bindinger forbundet med indløsningen.

Velgørenhed

Ved køb af Odderkalenderen støtter du automatisk Odder hjælper Odder Julehjælp. Odderkalenderen håber i år at kunne donere op til 18.000 kr.

Årets gaver fra vores samarbejdspartnere!

Odderkalenderen er udsolgt overalt!

UDSOLGT
Bog og idé

Rosensgade 8, Odder

Forsiden er illustreret og designet af Lene N. Rosenberg

Lene N. Rosenberg er professionel tegner og underviser bl.a. på Århus Kunstakademi, Den Kreative Skole, Ungdomsskolen i Odder samt Egmont Højskolen. Som udlært reklametegner, grafiker og animationsassistent har Lene i mange år arbejdet hos forskellige reklamebureauer og i Amsterdam. Lene har i dag egen grafisk virksomhed, hvor hun løser mange forskellige kreative opgaver.

I Odder har vi en fantastisk og smuk kulturarv, som vi færdes i hver dag. Lenes fascination af alle disse smukke bygninger førte til, at hun begyndte at tegne dem. Tegningerne af bygningerne sælges nu på A5 kort og plakater. De smukke bygninger blev den perfekte illustration til dette års Odderkalender. De fleste af bygningerne genkender I sikkert, nogle kræver at du kigger dig mere grundigt omkring. God fornøjelse med det og glædelig jul i Odder 2021.