fbpx

VELKOMMEN TIL
ODDERKALENDEREN

OM ODDERKALENDEREN

Odderkalenderen er en julekalender fyldt med gratis gaver, konkurrencer og overraskelser fra udvalgte virksomheder i Odder. Kalenderlågerne fungerer som gavebeviser, som du kan indløse hos dagens kalenderpartner. De fleste af lågerne kan indløses helt frem til jul, og flere gælder helt ind i 2020. Alle eksemplarer af Odderkalenderen indeholder gavebeviser for mere end 2.500 kroner! Ikke rabatter, ikke købsbetinget – kun gratis gaver til dig selv eller en du holder af!.

Odderkalenderen indeholder også 4 adventskonkurrencer. Her kan du hver søndag vinde flotte gavekort til nogle af byens forretninger. I alt udloddes der præmier for over 16.000 kroner!

Odderkalenderen støtter naturligvis også et lokalt, velgørende formål. I 2019 støtter vi Odder Julehjælp med et fast beløb for hver solgt Odderkalender.

Sådan gør du:

Åben dagens låge, afriv den og indløs den hos dagens samarbejdspartner.

Til gengæld får du en gave/oplevelse til lokale virksomheder i Odder.

Du kan løbende følge Odderkalenderen på vores facebookside: www.facebook.com/odderkalenderen. Her kan du finde mere information, konkurrencer og nyheder.

GAVEBEVISER FOR 2.500 KRONER

Alle eksemplarer af Odderkalenderen 2019 indeholder gavebeviser for mere end 2.500 kroner! Det er IKKE rabatter, og IKKE købsbetinget. Kun rene gaver til dig og dine nærmeste. Tanken bag valget af lågerne i Odderkalenderen har bl.a. været, at der skal være noget for enhver mand/kvinde, ung/ældre, sports- eller kulturinteresseret – den søde tand – den nysgerrige, og til den, som bare gerne vil overraskes.

VI STØTTER ODDER JULEHJÆLP

Odderkalenderen støtter naturligvis også et lokalt, velgørende formål. I 2019 støtter vi Odder Julehjælp med et fast beløb for hver solgt Odderkalender. ”Odder hjælper Odder – Julehjælp” er et initiativ fra Odder Frimenighed, hvis sigte er at yde julehjælp til økonomisk trængte borgere i Odder. Julehjælpen består af madvarer, gaver samtjuleknas og slik. Julehjælpen koordineres af frivillige borgere, samt ansatte og præster i Odder Frimenighed.

STØT LOKALE VIRKSOMHEDER

Ved køb af Odderkalenderen støtter du lokale virksomheder og handelslivet i Odder. Virksomheder, som gør Odder til en attraktiv handelsby at bo i.

Odderkalenderen er en alternativ måde at bidrage til ekstra hygge og forkælelse til dig, din familie og dine venner, hvor der samtidig støttes op om et stærkt lokalt handelsliv blandt små og store virksomheder.

SAMARBEJDSPARTNERE 2019

Odderkalenderen kommer på gaden i år. Vi stolte over, at kunne præsentere gaver og konkurrencer fra disse virksomheder:

Odderkalenderen og vores kalenderpartnere ønsker alle en glædelig jul!

KØB ODDERKALENDEREN

Odderkalenderen er den ideelle gave hvis du vil forkæle kæresten, naboen, familien eller kollegaen med en ny overraskelse hver dag i løbet af december måned. Odderkalenderen indeholder en masse forskellige overraskelser, og der er noget for hele familien.

ODDERKALENDEREN KOSTER 200 KR.

ODDERKALENDEREN INDEHOLDER

  • Gratis gavebeviser for en samlet værdi på over 2.500 kr.
  • 4 Adventskonkurrencer med præmier for over 16.000 kr.
  • En fast donation til Odder Julehjælp arrangeret af Odder Frimenighed
  • Ved køb af Odderkalenderen støtter du lokale virksomheder og handelslivet i Odder

FRAGT OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

  • Ved køb af 1 Odderkalender tillægges der 49 kr. for porto og levering.
  • Ved køb af mindst 3 Odderkalendere leverer vi din ordre gratis.
  • Din ordre sendes til nærmeste GLS pakkeshop.
  • Det er også muligt at købe Odderkalenderen i nedenstående butikker hele november måned.

Du kan købe Odderkalenderen i HELE NOVEMBER MÅNED følgende steder:

Hou Mesterslagter
Søndergade 11
Hou

Violen
Banegårdsgade 10
Odder

Odder Golf Café
Aakjærvej 200
Odder

Blas Kaffe og The
Rosensgade 4
Odder

Byens Bager
Rådhusgade 10
Odder

Cykelsmeden
Rosensgade 56
Odder

Farver og Striber
Rådhusgade 94a
Odder

Odder Museum
Møllevej 3-5
Odder

Kuglen og Keglen
Ballevej 2
Odder

DESIGNET AF TINE MYNSTER

Tine Mynster – autodidakt maler og uddannet musiker. At udtrykke sig kreativt har altid været en del af Tine Mynster. Siden 1990’erne har Tine arbejdet professionelt med musik og har i en årrække spillet musik for børn og deres voksne i hele landet. Ved siden af musikken har Tine skabt sit eget udtryk igennem akryl malerier – oftest på store lærreder og med stærke og udtryksfulde farver.

Odderkalenderen er et bestillingsværk, hvor Tine Mynster denne gang har malet med akvarel på papir. Det var vigtigt for Tine at hele Odder Kommune skulle kunne se sig selv i motivet.

”Det store hjerte skal symbolisere hele Hads Herred, og inden i hjertet ligger alle de små byer og steder vi holder af og vores hjerte banker for. Mit ønske var at skabe et motiv der rummer både by og land, nutid, fortid og fremtid. Gylling Mølle er fortiden og historien om en landbrugskommune. Samsøfærgen er symbolet på at kystlinien også er en vej ud i verden, og Letbanen er den nutid vi lever i – tæt på storbyen og så alligevel langt nok væk til at vi stadig kan finde naturen tæt på hvor vi bor.”

Tine Mynster er bosat på Alrø Gamle Skole, hvor hun i maj 2019 åbnede Galleri Mynster. Her udstiller hun sine malerier og afholder koncerter. Se mere på www. Tinemynster.dk

FORENINGSLIVET

DIN KLUB ELLER FORENING KAN TJENE PENGE VED AT SÆLGE ODDERKALENDEREN

Hver år op mod jul kan du sælge Odderkalenderen via dit netværk. Det kan være gennem en idrætsforening, spejderklub, skoleklasse eller lignende.
Kommer du fra en forening, så kan i sælge Odderkalenderen for 200 kr. For hver solgt eksemplar af Odderkalenderen modtager du et fast beløb per solgt kalender.
I kan altså tjene masser af penge – samtidig med, at i støtter et godt formål. Det er nemt, sjovt og fuldstændig risikofrit! Mangler i penge til en lejrskole, nyt udstyr, studierejse eller spilledragter, så kan i hurtigt tjene penge ved at sælge Odderkalenderen.

  • Der skal ikke ligges penge ud – og vi afregner først når salget er slut
  • Overskydende kalendere returneres uden omkostninger

Vil du vide mere om, hvordan du kommer i gang, så skriv til os på adressen odder@bykalender.dk.

Ønsker du som butik at forhandle Odderkalenderen, så er dette også muligt.

KONTAKT

Du kan altid komme i kontakt med Odderkalenderen via kontaktformularen eller på mail adressen: odder@bykalender.dk

Du kan også læse mere om Odderkalenderen på Facebook via: www.facebook.com/odderkalenderen. Her kan du finde mere information, konkurrencer og nyheder.

Vil din forretning være en del af Odderkalenderen?

Som samarbejdspartner har du mulighed for at blive eksponeret overfor en bred målgruppe samt få genereret en masse trafik til din butik. Det er ganske gratis at deltage – det eneste vi kræver er, at du donerer en gratis gave til de indehavere af Odderkalenderen som besøger din butik. Deltagelsen i Odderkalenderen sikrer din butik gratis markedsføring, og skaffer flere kunder i butikken. Desuden er I medvirkende til, at støtte en masse lokale foreninger samt et lokalt velgørende formål.

Som samarbejdspartner får du din helt egen låge i Odderkalenderen. Den ene side indeholder logo, og selve lågen fungerer som det gavebevis, der skal indløses.

Skal din forretning være en del af næste års Odderkalender, så send os en mail på odder@bykalender.dk.

Odderkalenderen ønsker alle en glædelig jul!

0