Skip to content

Velkommen til
Odensekalenderen 2020

Odensekalenderen er alt det, der binder os sammen i julemåneden.
Følelsen af fællesskab, oplevelser og inspiration.

Det er, når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste, vi har de nære relationer. Odensekalenderen er en moderne pakkekalender, hvor du selv tager ud i byen og modtager gaverne. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner.

Gaverne kommer fra byens virksomheder, og når du først har købt kalenderen, er resten gratis. Nyd f.eks. noget lækkert at spise eller drikke, en hyggelig kulturoplevelse eller modtag en gave fra din nye yndlingsbutik. Det er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.

Vi håber derfor, at du vil støtte op om det lokale handelsliv. Når du køber Odensekalenderen, er du med til at styrke sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, du støtter et velgørende formål.

1. Åbn

Åbn låge. Kalenderen indeholder 24 låger – én for hver dag i december frem til juleaften.

2. Læs

Læs lågetekst og følg anvisninger. Lågen fungerer som gavebevis, når du skal indløse gaven hos udsteder.

3. Indløs

Glæd dig til dagens overraskelse. Der er god indløsningsfrist og ingen bindinger forbundet med indløsningen.

Velgørenhed

I 2020 donerer Odensekalenderen mindst 20.000 kr. til foreningen Frivilligcenter Odense og herfra videre til byens frivillige sociale fællesskaber. 

Odensekalenderen indeholder gavebeviser til en værdi af mere end 3.000 kr. pr. kalender fra alle vores samarbejdspartnere.

Forsidekunstneren - Tore True

Tore True er en lattermild tegner og konceptudvikler med speciale i at bruge illustrationer til at underbygge virksomheders fortælling.

”Jeg vil gerne vise en by, der hele tiden er i udvikling ved at lade den folde ind over sig selv og danne broer.”

Web: www.toretrue.dk

Instagram: @toretrue.dk

LinkedIn: Tore True Jensen