Skip to content

Velkommen til Odensekalenderen

Odensekalenderen er alt det, der binder os sammen i julemåneden. Følelsen af fællesskab, oplevelser og inspiration.

Odensekalenderen 2022 indeholder 25 gavebeviser, og hver kalender har en samlet værdi på mere end 2.000 kr.

Pris: 250,- kr.

Det er, når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste, vi har de nære relationer. Odensekalenderen er en moderne pakkekalender, hvor du selv tager ud i byen og modtager gaverne. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner.

Gaverne kommer fra byens virksomheder, og når du først har købt kalenderen, er resten gratis. Nyd f.eks. noget lækkert at spise eller drikke, en hyggelig kulturoplevelse eller modtag en gave fra din nye yndlingsbutik. Det er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.

Vi håber derfor, at du vil støtte op om det lokale handelsliv. Når du køber Odensekalenderen, er du med til at styrke sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, du støtter et velgørende formål.

Glædelig jul og rigtig god fornøjelse.

Sådan fungerer det:

1. Åbn

Åbn låge. Kalenderen indeholder 24 låger – én for hver dag i december frem til juleaften.

2. Læs

Læs lågetekst og følg anvisninger. Lågen fungerer som gavebevis, når du skal indløse gaven hos udsteder.

3. Indløs

Glæd dig til dagens overraskelse. Der er god indløsningsfrist og ingen bindinger forbundet med indløsningen.

Velgørenhed

I 2021 donerede Odensekalenderen 31.250 kroner til foreningen Frivilligcenter Odense og herfra videre til byens frivillige sociale fællesskaber. Vi håber, at kunne godkende det i 2022.

Årets gaver fra vores samarbejdspartnere 2022:

Odensekalenderen 2021 er udsolgt overalt!

UDSOLGT

Forsidekunstneren 2022 er Tore True

Ideen til forsiden kom af, at jeg gik rundt i Odense med lidt stress oven i knolden, så jeg besluttede mig for lige at hive nogle minutter ud af den travle dag til at slappe af på græsset i Mosen og bare stirre op i himlen. Mens jeg lå der, kunne jeg ikke lade være med at tænke; “hold kæft, hvor gad jeg godt lave en sneengel”…Problemet var bare, at det var midt på sommeren, men det var alligevel et hyggeligt minde fra en dag i Odense, som fik mig til at trække på smilebåndet — det er det, jeg har forsøgt at putte ind i årets forside af julekalenderen.

Hvis Odensekalenderens forside får dig til at trække på smilebåndet, så er jeg glad.

Glædelig jul 😉

Jysk tegner med fynsk hjerte.

Tore True er uddannet tegneserietegner og digital konceptudvikler, som løser opgaver og formidler budskaber gennem illustrationer og grafisk design — for private såvel som erhverv.

Hvis du vil høre nærmere, så skriv gerne på tore@bykalender.dk